Novi Sad
28.07.2010.
17:16 > 14:34
Rušenje bespravno izgrađenih objekata na području Novog Sada, koji ne mogu biti legalizovani, u ovoj godini nije u planu, a za to nije izdvojen novac, niti je određeno ko će taj posao obaviti.
  • 13

    21.10.2010 11:25
    Zaista mi je muka kada procitam izjavu direktora sociolaga "Lisja",pokrajinskog poslanika,predsednika radne grupe za legalizaciju,kako se u sve razume.Doduse umesto da sredjuje groblje one se bavi asvaltiranjem oko gr.kuce,pijan nadgleda iz kafane radove.Inzenjeri sede kod kuce,a nepismen covek za posao legalizacije vodi tako odgovornu stvar.Treba verovatno svoju bespravnu kucu da legalizuje,i on i njegovi pedinteri sa Vidovdanskog naselja.
  • Novi Sad

    29.07.2010 07:12
    Navikao i on i njegovi u Bosni da grade gde stignu pa sada posto ih je Pavlicic postavio na rukovodeca mesta bez ikakve strucnosti to ce i legalizovati - pogledajte ko su direktori, Mi Novosadani mozemo jedino da molimo boga da ce sledeci gradonacelnik biti Novosadjan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna